|

Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στην Οβρυά Πάτρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τέσσερις γυναίκες ηλικίας από 17 έως 39 ετών, οι οποίες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν αποθήκη υπεραγοράς τροφίμων κι επιχείρησαν να αφαιρέσουν διάφορα προϊόντα, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους, διότι συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή.

Ομολόγησε ο 30χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετεί στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στην Λεύκη Καστοριάς.

 

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο 30χρονος αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, με τον οποίο είχε διαφορές για προσωπικούς λόγους.

 

Ο οδηγός ταξί έφερε δύο σφαίρες, μία στην κροταφική χώρα και μια στην πλάτη, και σύμφωνα με την αστυνομία χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός. Ο 52χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο του.

 

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Αθήνα και πήγε με μετάθεση στην Καστοριά, όπου υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και εντάχθηκε στην Ομάδα Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας.

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Φεβρουαρίου στην πόλη των Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε η έναρξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος moto cross. Η ΠΑΛΕΜΟΤ moto cross team πιστή στο ραντεβού της τα τελευταία χρόνια, συμμετείχε με 5 αναβάτες στον αγώνα. Η τοπική λέσχη των Γιαννιτσών έκανε μεγάλη προσπάθεια για την καλή προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου. Ο καιρός ήταν κατάλληλος για αγώνα moto cross αν και κάποιες ψιχάλες έκαναν ακόμα ποιο δύσκολο το απαιτητικό τερέν της πίστας. Η προσέλευση των θεατών ήταν μεγάλη και παρακολούθησαν δυνατές μάχες καθώς ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος από τις 90 και πλέον συμμετοχές.

 

Στην κατηγορία mx2 η ΠΑΛΕΜΟΤ συμμετείχε με 2 αναβάτες τον Απόστολο Καραφωτιά (ktm sx-f 250 #28#) ο οποίος δυσκολεύτηκε πολύ με το τερέν της πίστας και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αλλά προσπάθησε αρκετά καταλαμβάνοντας την 21η θέση στο Α σκέλος και την 16η θέση στο β σκέλος που στο τέλος της ημέρας τον βρήκε στην 16η θέση. Ο Απόλλωνας Συναπίδης με (KXF 250 #777#) ο όποιος είναι νέος αθλητής της ΠΑΛΕΜΟΤ έκανε ένα συντηρητικό αγώνα καταλαμβάνοντας την 23η στο α σκέλος, την 18η στο β σκέλος και την 20η στην γενική κατάταξη.

 

Στην κατηγορία MX1 συμμετείχε ο Γιώργος Ηλιόπουλος ''FROZEN'' (KTM SX-F 450 #7#). Στο α σκέλος κάνοντας έναν συντηρητικό αγώνα κατέλαβε την 5η θέση ενώ στο β σκέλος κάνοντας κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις της μοτοσικλέτας του πίεσε παραπάνω παίρνοντας την 2η θέση που των έφερε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης.

 

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ συμμετείχε ο περσινός πρωταθλητής της κατηγορίας Χρήστος Τομαράς (KTM SX-F 450 #110#) και ο Σταύρος Κριλλής (HONDA CRF 450 #190#). Ο Τομαράς στο α σκέλος κατάφερε και νίκησε με έναν πειστικό αγώνα ενώ στο β σκέλος είχε 2 πτώσεις τερματίζοντας στην 5η θέση και 3ος στην γενική .Ο Σταύρος Κριλλής στον παρθενικό του αγώνα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αποκόμισε εμπειρίες για την συνεχεία του πρωταθλήματος και πηρέ στο α και στο β σκέλος την 17η θέση και στην γενική επίσης την 17η. Φυσικά τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την αρωγή των χορηγών μας που μας στηρίζουν σε κάθε μας προσπάθεια. Τον κ. Αναστασόπουλο Κώστα και την Ποτοποιία ΚΡΙΝΟΣ και τον κ. Καπετσώνη Φάνη και την Τεχνική Εταιρεία ΑΚΡΟΣ. Οι χορηγοί που μας στηρίζουν για το 2017 είναι οι εξής.

 

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Ταχυεστιατοριο ΑΝΕΜΩΝΗ Κατσιμπίρης Γιώργος

 

Καύσιμα ΣΕΡΓΙΑΝΙΔΗΣ Σεργιανίδης Παναγιώτης

 

Καφέ ΜΠΡΙΚΙ Βλαχόπουλος Άγγελος

 

Φούρνος ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗ Δημήτριος Μπομποτσιάρης

 

Ταβέρνα ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ Φραντζής Χρήστος

 

Ο επόμενος αγώνας είναι στην Χαλκίδα 11-12 Μαρτίου όπου είναι και ένας ωραίος προορισμός για το σαββατοκύριακο ώστε οι λάτρεις του αθλήματος να έρθουν να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητών της πόλης μας

Ανοίγει σταδιακά η πόρτα στη σύνταξη για 150.000 50άρηδες. Η επόμενη 5ετία, μέχρι και το 2021, είναι η τελευταία ευκαιρία για όσους επιθυμούν να αποχωρήσουν σε ηλικίες κάτω των 62.

Το 1/3 όσων έχουν αυτή την ευκαιρία -δηλαδή 50.000 ασφαλισμένοι- έχουν ήδη θεμελιώσει δικαίωμα με το παλιό καθεστώς και μπορούν να αποχωρήσουν ανά πάσα στιγμή. Από αυτούς οι περίπου 20.000 είναι κάτω των 55 ετών. Αλλοι 100.000 ασφαλισμένοι μπορούν να ανοίξουν την πόρτα της εξόδου από φέτος μέχρι και το 2021 σε ηλικίες κάτω των 60.

Ολοι θα λάβουν σύνταξη με τον νέο τρόπο υπολογισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη προωθείται τροπολογία από το υπουργείο Εργασίας προκειμένου να ξεμπλοκάρει η διαδικασία υπολογισμού των οριστικών νέων συντάξεων, που είναι σε εκκρεμότητα από τον περασμένο Μάιο. Η τροπολογία θα συνδέει -κατ’ αρχάς προσωρινά- τη βάση υπολογισμού των νέων συντάξεων με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή, καθώς η ΕΛΣΤΑΤ αδυνατεί προς το παρόν να εκδώσει τον συντελεστή αναπροσαρμογής των μισθών που προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου.

Ο μέσος όρος

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τον ασφαλιστικό νόμο που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο, βάση υπολογισμού για τις νέες συντάξεις είναι ο μέσος όρος των αποδοχών των ασφαλισμένων από το 2002 και μετά. Αυτός ο μέσος όρος αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με έναν συντελεστή «ετήσιας μεταβολής μισθών», ο οποίος πρέπει να υπολογιστεί από την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Η ΕΛΣΤΑΤ ωστόσο αποφάνθηκε πως τα παραγόμενα στοιχεία της δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για την κατάρτιση τού εν λόγω συντελεστή και συνεπώς δεν είναι κατάλληλα για τον υπολογισμό της ετήσιας μεταβολής μισθών. Προτρέπουν μάλιστα το υπουργείο να υπολογίσει με διαφορετικό τρόπο την ετήσια μεταβολή μισθών. Γι’ αυτούς τους λόγους δίνεται λύση με νέο συντελεστή που «πατάει» στον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή ώστε να ξεμπλοκάρει η διαδικασία. Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, η μεταβολή του ετήσιου μ.ό. του ΔΤΚ με έτος αναφοράς το 2009 είναι θετική για τα έτη 2002 - 2012 και κινείται σε επίπεδα 4,7% - 1,2%, ενώ από το 2013 μέχρι και το 2016 περνά σε αρνητικό πρόσημο σε επίπεδα -0,8% έως -1,7%.

Ειδικοί της κοινωνικής ασφάλισης επισημαίνουν πως κρίσιμος για το ύψος της βάσης υπολογισμού των νέων συντάξεων θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα εφαρμοστεί ο νέος τύπος.

Μόλις οριστικοποιηθεί η νέα εξίσωση, θα καταστεί εφικτό να υπολογιστούν και δεκάδες χιλιάδες οριστικές συντάξεις που εκκρεμούν με το νέο σύστημα. «Η πρόωρη αποχώρηση για συνταξιοδότηση κατά κανόνα δεν συμφέρει πλέον. Μόνο τους ανέργους θα μπορούσε κανείς να προτρέψει σε πρόωρη έξοδο, αλλά όσοι έχουν εργασία καλό είναι να παραμένουν στο σύστημα», τονίζει ο πρ. υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης.

Οσοι φύγουν φέτος (εντός του 2017) και με την απαραίτητη προϋπόθεση πως η νέα τους σύνταξη υπολείπεται κατά 20% και πλέον του παλιού τρόπου υπολογισμού, θα λάβουν ως «μίνι μπόνους προσωπικής διαφοράς» το 1/3 αυτής της διαφοράς (δηλαδή το 33%).

Για όσους μείνουν εργαζόμενοι ώστε να αποχωρήσουν το 2018, η εν λόγω «προσωπική διαφορά» πέφτει από το 33% στο 25% (1/4), ενώ για όσους φύγουν από 1/1/2019 καταργείται εντελώς. Σύμφωνα με ειδικούς η απώλεια μπορεί να ξεπερνά και τα 100€/μήνα.

Προσοχή, καθώς συγκρίνονται τα καθαρά προ φόρου ποσά, δηλαδή ως παλιά σύνταξη νοείται αυτή που προκύπτει ύστερα από όλες τις προηγούμενες μνημονιακές περικοπές.

Η νέα σύνταξη θα είναι ούτως ή άλλως μικρότερη από τη σύνταξη που θα έπαιρναν οι ίδιοι ασφαλισμένοι αν έβγαιναν με το παλιό σύστημα, πριν από τις 13/5/2016. Αρκετοί ωστόσο προλαβαίνουν ακόμη να διασώσουν ένα τμήμα της. Σε αυτές τις κατηγορίες ανήκουν κυρίως:

- μισθωτοί στο ΙΚΑ, στο Δημόσιο και στα ειδικά ταμεία που αποχωρούν με 35ετίες και είναι σε ηλικίες 58-60 ετών. Οι περισσότεροι έχουν μέσο όρο αποδοχών πάνω από 1.200 ευρώ.

- μητέρες με ανήλικα σε δημόσιο (και πατέρες στο Δημόσιο), ιδιωτικό τομέα και ειδικά ταμεία, που αποχωρούν με περισσότερα από 30 χρόνια στα 55 ή 56,5 ή 57.

Σημειώνεται πως οι 20.000 που έχουν απομείνει εργαζόμενοι στο σύστημα (ΙΚΑ και Δημόσιο) και μπορούν να συνταξιοδοτηθούν σε ηλικίες 50-55 ετών είναι κυρίως γυναίκες/μητέρες 52 -53 ετών που θεμελίωσαν πριν από το 2015 σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ή γονείς με ανάπηρα παιδιά.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΝΔ ΑΧΑΙΑΣ

 

ΤΟΜΕΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ

Θανασάς Ρήγας-ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ

Τραχήλη Αθηνά

Θωμάς Λεωνίδας

Θεοδώρου Ανδρέας

Βλάχος Γεώργιος

Φαλτσέτας Ανδρέας

Δημόπουλος Αποστόλης

Τελέκλιτας Παναγιώτης

Μιχαλόπουλος Νίκος

Φωτόπουλος Νίκος

Πανούτσος Κώστας

Καρδαράκος Δημήτρης

Κατριμπούζας Σάκης

Βορίλας Νίκος

Καραβασίλης Ιωάννης

Πανταζόπουλος Λεωνίδας

 

ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Καρβέλης Ιωάννης-ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ

Κιόση Γεωργία

Χριστοδουλόπουλος Ανδρέας

Νιφόρα Ανδριάννα

Σωτηρόπουλος Νίκος

Από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ανακοινώνεται πως, λόγω έκτακτης σοβαρής τεχνικής βλάβης στη μηχανή προβολής, ο Δημοτικός Κινηματογράφος "Απόλλων" στο Αίγιο θα μείνει κλειστός για λίγες μέρες. Θα υπάρξει άμεση ενημέρωση για την επαναλειτουργία του κινηματογράφου, μετά την απαραίτητη επισκευή.

 

 

 

 

 

Η «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» καταγγέλλει την έξαρση τη λαθροθηρίας, ιδίως στη Λιμνοθάλασσα του Πρόκοπου, που αποτελεί τμήμα του Εθνικού Πάρκου Στροφυλιάς- Κοτυχίου. Με ανακοίνωσή της ζητά τη συντονισμένη δράση των συναρμόδιων αρχών, ώστε να υπάρξουν συλλήψεις και οι ομάδες λαθροθηρών να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

 

«Την ώρα που οι οπλοφόροι με βάρκες αφάνιζαν τα πουλιά στο Εθνικό Πάρκο της Στροφυλιάς, μέλη της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας φωτογραφίζονταν να ρίχνουν ζωοτροφές στην όχθη!

 

Ειδικότερα, το πρωί της Κυριακής 15 Ιανουαρίου, στις καθιερωμένες καταμετρήσεις των υδροβίων πουλιών, η ομάδα των παρατηρητών εντόπισε οπλοφόρους με τρεις βάρκες να κυνηγούν στη λίμνη του Πρόκοπου στο δάσος της Στροφυλιάς. 200 μ. πιο πέρα συνάντησαν τζιπ των κυνηγών και τους ενημέρωσαν.

 

Η απάντηση ήταν απίστευτη: οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες και τα μέλη της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου είπαν ότι δεν άκουσαν τίποτα! Αντίθετα, προχώρησαν σε δήθεν ... τάισμα των πουλιών (μία, εκτός των άλλων, άχρηστη ενέργεια, καθώς ο Πρόκοπος έχει υπεράφθονη τροφή για τα υδρόβια πουλιά).

 

Ο κυνηγετικός φαρισαϊσμός ποτέ δεν ήταν τόσο προκλητικός: Τα μέλη της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου φωτογραφίζονταν να σκορπούν ζωοτροφές στην όχθη και δήθεν να φροντίζουν τα πουλιά την ώρα που οι οπλοφόροι τα αφάνιζαν. Στο ίδιο μέρος, σε μικρή απόσταση, το ίδιο πρωινό!

 

Τα πουλιά χρειάζονται ασφάλεια, όχι τάισμα. Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου επιχειρεί να υποβαθμίσει την οδυνηρή πραγματικότητα και να εμφανίσει ότι οι οπλοφόροι δεν είναι πρόβλημα και ότι, αντίθετα, οι κυνηγοί πρέπει να παρέμβουν για να σώσουν την κατάσταση.

 

Εκτός από την υποκρισία και την ανοχή έναντι των λαθροθηρών, το τάισμα από τους κυνηγούς ήταν άχρηστο και παράνομο: τάισμα δικαιολογείται μόνο σε παγωμένες περιοχές ή όπου συγκεντρώνονται αφύσικα μεγάλοι αριθμοί πουλιών σε μικρούς υγροότοπους, χωρίς φυσική τροφή.

 

Ο Πρόκοπος δεν ήταν παγωμένος και διαθέτει άφθονη φυσική τροφή. Τα πουλιά θέλουν απλά ησυχία και ασφάλεια για να τραφούν όχι μερικούς κουβάδες ζωοτροφής στην όχθη, με δεκάδες καραμπίνες να τα σημαδεύουν, λίγο πιο πέρα.

 

Τέλος, απλά και μόνο για το τυπικό της υπόθεσης, τονίζουμε ότι οποιοδήποτε τάισμα σε ένα Εθνικό Πάρκο χρειάζεται άδεια από το φορέα Διαχείρισης και την αρμόδια Δασική Αρχή.

 

Το Εθνικό Πάρκο Κοτυχίου – Στροφυλιάς δεν είναι χώρος αυθαιρεσίας άσχετων κυνηγών. Είναι πολύτιμος δημόσιος φυσικός πλούτος και ουδείς δικαιούται να πλήττει το πιο ευαίσθητο στοιχείο του: την ορνιθοπανίδα» καταλήγει η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Γιώργος Κανέλλης,Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Ελλάδας,Επικεφαλής της Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας.

 

Έκκληση απευθύνεται σε όσους μπορούν να βοηθήσουν, για μια γυναίκα που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και έχει άμεση ανάγκη από αιμοπετάλια.

Πρόκειται για την Νασιούλη Χαρίκλεια του Γεωργίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Αίματος του Π.Γ.Ν.Π.

Τηλ: 2613 603 667, 668, 669, 644

 

 

 

Η έλευση του 2017, ενείχε τη φυσιολογική ευχή για καλύτερη χρονιά, πέρα από κάθε ταύτιση  με κόμματα, πολιτικές και μικροπολιτικές διαθέσεις.

Δεν πέρασαν, παρά μονάχα ελάχιστες μέρες για να διαφανούν, σε κάθε τομέα, προβληματικές καταστάσεις και δυσοίωνες επόμενες μέρες.

Οι κυβερνώντες, θεωρούν ότι το 2017 θα είναι  χρονιά ανάκαμψης και ανάπτυξης, με τα δεδομένα  της χώρας ν'αλλάζουν προς το θετικότερο, αλλά τι ακριβώς εννοούν, κανείς δεν ξέρει.

Τι πάει καλά όμως, με μια απλή και νηφάλια ανάγνωση των τωρινών καταστάσεων;

- Στην οικονομία, οι νέοι έμμεσοι φόροι "βροχή", στην παπατημένη  όλων των κυβερνήσεων, με τους παλιούς να παρατείνονται αφαιμάζοντας κοσμάκη, για πρωτογενή πλεονάσματα  στο βρόντο.

-Στις σχέσεις με τους δανειστές-που μας κρατούν ζωντανούς οικονομικά  - ο κίνδυνος να στερέψουν  τα δημόσια ταμεία και να ζήσουμε μέρες του '15,είναι ορατός.

-Στην υγεία, κόσμος που θα' πρεπε να ζήσει πεθαίνει, σε ένα νοσηρό και υποχρηματοδοτούμενο  σύστημα που μας ρεζιλεύει  παγκόσμια και μας κάνει να τρέμουμε ως πιθανοί ασθενείς.

-Στην παιδεία, όλα αλλάζουν , στην κοινή πρακτική των υπουργών του χώρου να αφήσουν  πίσω τους μια κάποια δήθεν μεταρρύθμιση.Ολοήμερα μισακά, πανελλήνιες με νέα χρονικά δεδομένα  και τριτοθάθμια εκπαίδευση υποβαθμισμένη με χαμηλή απόδοση στην αγορά εργασίας.

-Στην απασχόληση, οι άνεργοι σκαρφαλώνουν σε πάνω από 1 εκατομμύριο το μήνα  και γονείς με παππούδες έχουν αναλάβει το ρόλο...του εργοδότη.

-Στην επιχειρηματικότητα, εισφορές, φορολογία και καταναλωτική αδυναμία, οδηγούν σε λουκέτα και μαρασμό.

-Στις τράπεζες, το κούρεμα καταθέσων μπορεί να μην ήρθε ακόμα, αλλά η πενιχρή ρευστότητα  πνίγει επαγγελματίες και τα κόκκινα  δάνεια παρεμένουν μόνιμη θηλιά στους αγνούς και όχι υπερβολικούς δανειολήπτες.

-Στην ασφάλεια,η αστυνομία υποτιμάται και πασχίζει μόνη της, αλλά τα Εξάρχεια έχουν μόνιμους "ένοικους" τους  γνωστούς-αγνώστους "μπαχαλάκηδες".

-Στην διαφθορά, τα φάρμακα κάνουν "δρομολόγια" εκατομμυρίων, στα καύσιμα το οικονομικό παιχνίδι συνεχίζεται και οι φαταούλες, τρώνε παντού καλά, όπως πάντα.

Τελικά, στη μακρά  λίστα της καθημερινότητας, πού ακριβώς είναι η ελπίδα;         Νομίζουν ότι κοροϊδεύουν τους πολίτες...και έτσι είναι.

Οι πολίτες θα το καταλάβουν ποτέ κι αν ναι πότε και πώς θα αντιδράσουν;

 

Tις ευχαριστίες του προς το προσωπικό του 251 γενικού νοσοκομείου Αεροπορίας και την ιατρική ομάδα, για την επιτυχή της εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη για την αρθροσκοπική αποκατάσταση χρόνιου προβλήματος του αριστερού ώμου, εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος πήρε εξιτήριο.Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς εξαιρετική.
Ο κ. Καμμένος δήλωσε τα εξής:
«Ευχαριστώ από καρδιάς τη διοίκηση, το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το πολιτικό προσωπικό του 251 ΓΝΑ και ιδιαίτερα τον χειρουργό σμήναρχο, Οδυσσέα Παξινό, τον αναισθησιολόγο σμήναρχο, Νικόλαο Κουρή, τους συνεργάτες τους ορθοπεδικούς, σμήναρχο Κώστα Κουρέλη, αντισμήναρχο, Αθανάσιο Καραμήτρο, αναισθησιολόγο σμηναγό, Ζωή Καπούλα και ακτινολόγο σμήναρχο, Γεώργιο Δελήμπαση.
Ευχαριστώ επίσης, για τη συμπαράστασή τους, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και τους πολίτες».

Ευχαριστώ από καρδιάς την Δκση το ιατρκ.και νοσλκ. προσωπικό του 251 ΓΝΑ και ιδιαιτέρως τους Σμχους Ο.Παξινό και Ν.Κουρή και βοηθούς τους

 

Σελίδα 1 από 38