Β. Αγγέλου: «Παίξαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

 Ο Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε μετά την ήττα του Προμηθέα που αφήνει εκτός πλέι οφ τον Απόλλωνα και στέλνει τον Απόλλωνα στην Α2: : «Συγχαρητήρια στον Ντίνο Καλαμπάκο, η ομάδα του μέσα στο γήπεδο έκανε έναν αξιοθαύμαστο αγώνα. Να μιλήσω γι’ αυτά που έγιναν όταν ήρθαμε στην πόρτα είναι ντροπή, αυτό δεν ήταν υποδοχή και πρέπει να σταματήσει ο ΕΣΑΚΕ τέτοια φαινόμενα.

Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε, γιατί εμείς δεν έχουμε φανατισμό, παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι οδηγήθηκε από την αρχή σε ένα φανατισμό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου, έπαιξε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.  Και πάλι συγχαρητήρια στον Ντίνο και εμείς τώρα θα ηρεμήσουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε. Καλό Πάσχα σε όλους».

 

Ζήσης Σαρικόπουλος (μπασκετμπολίστας Προμηθέα): «Εμάς δεν μας ενδιέφεραν τα άλλα αποτελέσματα, θέλαμε να κλείσουμε με νίκη. Ωστόσο, δεν είχαμε αγωνιστική διάρκεια και κάναμε πολλά λάθη και ήμασταν λιγότερο συγκεντρωμένοι. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για τη μεγάλη νίκη».

 

Ντίνος Καλαμπάκος (προπονητής Κοροίβου): «Μία πολύ δύσκολη και επώδυνη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ειδικά το τελευταίο εικοσαήμερο ήταν πολύ δύσκολο, αλλά ευτυχώς είχαμε αίσιο τέλος. Να δώσω συγχαρητήρια στον Προμηθέα, γιατί ήρθε για να κερδίσει το παιχνίδι και συμφωνώ με τον Βαγγέλη Αγγέλου ότι είναι μία ομάδα που εκπέμπει υγεία.

Εμείς τελειώσαμε επιτυχημένα και συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Κοροίβου που με έφερε εδώ. Ήταν τρελό να φέρουν έναν άνθρωπο στα 52 του, αλλά με εμπιστεύτηκαν. Ευχαριστώ και τους τρεις συνεργάτες μου, που με στήριξαν και με υποστήριξαν όταν είχαμε δυσκολίες. Είναι δύσκολο στη δουλειά μας να βρεις φίλους  και αν δεν ήταν αυτοί θα είχα φύγει με πίσσα και πούπουλα.

Θεωρώ ότι κάναμε ένα νομό ευτυχισμένο. Η ομάδα του Κοροίβου που ήταν καταδικασμένη από τον αγιασμό, κατάφερε να σωθεί και αυτό μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Εγώ από την άλλη, έφυγα από την Αθήνα στα 52 μου και ήρθα να ζήσω κάπου που δεν ήξερα και πέρασα υπέροχα. Αγάπησα τον κόσμο και αισθάνθηκα κομμάτι της οικογένειας της Αμαλιάδας και χαίρομαι που σήμερα η πόλη ζει με το χαμόγελο.

Φέραμε ισορροπία στα κακά λόγια που έλεγαν για την ομάδα. Οι άνθρωποι του Κοροίβου κάνουν τεράστια προσπάθεια από το υστέρημά τους και στηρίζουν την ομάδα. Η διοίκηση, οι συνεργάτες μου και ο κόσμος πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι. Αυτή ήταν η πιο αγχωτική νίκη, αλλά το θέλαμε πολύ. Τώρα θα ηρεμήσουμε και μετά θα συζητήσουμε με τους ανθρώπους του Κοροίβου, ελπίζω και την επόμενη χρονιά να είμαστε μαζί».

 

Γιάννης Σαχπατζίδης (μπασκετμπολίστας Κοροίβου): «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, γιατί καταφέραμε το ακατόρθωτο και είμαστε τρισευτυχισμένοι. Τα λόγια νομίζω είναι περιττά. Δείξαμε διάθεση και μαχητικότητα και όλα τα παιδιά δώσαμε το 110% του εαυτού μας στο γήπεδο. Ήμασταν ομάδα, ο ένας κοντά στον άλλο και καταφέραμε να σωθούμε».