Σε επ' αόριστον αποχή οι απλήρωτοι παίκτες του Ηρακλή

Σε επ' αόριστον αποχή από τις προπονήσεις προχωρούν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική ασυνέπεια της διοίκησης.

 

Οι παίκτες του «Γηραιού» κοινοποίησαν την απόφασή τους μέσω του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, τονίζοντας ότι δεν έχουν πλέον χρήματα ούτε για τις στοιχειώδεις ανάγκες τους.

Αφήνουν δε ανοιχτό το ενδεχόμενο, η αποχή τους να συνεχιστεί και στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στη Super League, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «... εάν δεν γίνει κάτι, ειλικρινά, θα βρεθούμε σε πλήρες αδιέξοδο και για ό,τι ακολουθήσει, η ευθύνη δε θα είναι δική μας».

 

Η δήλωση των παικτών του Ηρακλή, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΠ:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του ιστορικού Ηρακλή, τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο, σεβόμενοι τη φανέλα και τον κόσμο της ομάδας μας, όπως και τις υποχρεώσεις μας.

Ξεπερνάμε έως τώρα, κάθε δυσκολία, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του αγώνα σωτηρίας του Ηρακλή, κάνοντας υπομονή, παλεύοντας, σε συνθήκες πάρα πολύ δύσκολες.

Όμως, σε όλα υπάρχει ένα όριο.

Ακούμε εδώ και πολύ καιρό μόνο υποσχέσεις και λόγια, αλλά, παραμένουμε απλήρωτοι.

Είμαστε άνθρωποι και δεν έχουμε πλέον χρήματα ούτε για τις απλές, στοιχειώδεις, καθημερινές ανάγκες μας.

Κουρασθήκαμε. Κάναμε υπομονή μέχρι σήμερα, ελπίζοντας ότι θα πάρουμε έστω ένα μισθό, αλλά, αποδείχθηκε ότι μάταια περιμέναμε, καθώς, απλώς, μας προσφέρθηκε ένα πάρα πολύ μικρό, εξευτελιστικό ποσό και για τους 30 ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αποφασίσαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή να σταματήσουμε να προπονούμαστε.

Εάν δεν γίνει κάτι, ειλικρινά, θα βρεθούμε σε πλήρες αδιέξοδο και για ότι ακολουθήσει, η ευθύνη δε θα είναι δική μας.

Δεν πάει άλλο. Όχι γιατί δε θέλουμε, αλλά, επειδή δεν αντέχουμε».