Η συνέντευξη τύπου μετά το Προμηθέας-Ολυμπιακός

 

 

 

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, Προμηθέας-Ολυμπιακός παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου. Ακολουθούν οι κυριότερες τοποθετήσεις:

Πάτρκ Γιάνγκ ( Παίκτης Ολυμπιακού ) : Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Ήμασταν κακοί σε επίθεση και άμυνα. Στα αποδυτήρια ο προπονητής μας είπε τι πρέπει να διορθώσουμε και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα και κατακτήσαμε τη νίκη.

osfpbc112

Γιάννης Σφαιρόπουλος ( Προπονητής Ολυμπιακού ) : Κάναμε ένα καλό αμυντικά παιχνίδι. Κρατήσαμε τον Προμηθέα χαμηλά στο σκορ. Ξεπεράσαμε τα προβλήματα του πρώτου ημιχρόνου. Ανεβάσαμε το ρυθμό μας και δίκαια κερδίσαμε. Ο Προμηθέας είναι μια καλή ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα.

 

osfpbc113

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε ο Κώστας Πετρόπουλος, που μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον κ. Σφαιρόπουλο, με τον προπονητή του Ολυμπιακού με τη σειρά του να εκφράζει την αγάπη και την εκτίμηση του για τον κ. Πετρόπουλο.

osfpbc114

Πέτρος Γερομιχαλός ( Παίκτης Προμηθέα ) : Γνωρίζαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα. Προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και κέρδισε. Την Πέμπτη πάμε να νικήσουμε στην Αμαλιάδα. Θέλουμε να μπούμε στα play off αλλά και στη περίπτωση που δεν τα καταφέρουμε θα ήμαστε χαρούμενοι με την πορεία μας.

osfpbc115

Βαγγέλης Αγγέλου ( Προπονητής Προμηθέα ) : Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Προσπαθήσαμε να παίξουμε στα ίσια μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ξοδέψαμε πολύ ενέργεια στην άμυνα και χάσαμε την προσήλωση μας στην επίθεση. Λόγω της μεγάλης θέλησης για τη νίκη χάσαμε την συγκέντρωση μας. Είμαι περήφανος για την ομάδα. Την Πέμπτη πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και ανάλογα και με το αποτέλεσμα στον αγώνα του Απόλλωνα, να δούμε αν θα μπούμε στα play off.