«Όποιος θέλει, ας έρθει να μας ρίξει Κατηγορία»!

 

 

Μια εμπρηστική ανακοίνωση κατά πάντων έβγαλε ο Κόροιβος Αμαλιάδας το περασμένο Σάββατο το βράδυ, αλλά μετά από λίγη ώρα, άγνωστο πώς και γιατί, η ανακοίνωση εξαφανίστηκε από το σάιτ της ΚΑΕ!

Η ανακοίνωση είχε ως εξής: Ο Κόροιβος μετά το τέλος του παιχνιδιού του Απόλλωνα στην Κύμη το βράδυ του Σαββάτου εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία ανέβηκε στο site του και λίγες ώρες μετά κατέβηκε. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Φίλοι ,κάποιοι κατεργάστηκαν περίεργα σχέδια τα οποία τα έχουν βάλλει σε εφαρμογή εδώ και λίγους μήνες με ένα και μοναδικό στόχο ....την καρατόμηση του Κόροιβου γιατί όπως είπε και ο φίλος Γιώργος Συρίγος στο NOVA, το μοντέλο-μοτίβο του Κοροιβου δεν είναι και για παραδειγματισμό για να το εφαρμόσουν άλλοι παράγοντες διότι έχει τρυπήσει το ταβάνι ως εγχείρημα. Το μοντέλο του Κοροίβου το οποίο στηρίζεται στο πόσο αντέχουν τα πόδια μου, μέσα στην δεδομένη οικονομική κατάσταση της χώρας και τα συνεχώς μειωμένα έσοδα του ΕΣΑΚΕ ,έχοντας ως βασικούς χρηματοδότες τους τον απλό φίλαθλο της Ηλείας και τον επιχειρηματία του νόμου που προβάλλεται μέσα από την διαδικασία της ομάδας στην Α1, δεν αρέσει διότι δεν δίνει μεροκάματο στους πατρώνους του χώρου, με ομάδα με μ.ο ηλικίας κάτω από τα 23 χρόνια. Τα αλλά μοντέλα, εξαιρώντας τις ιστορικά μεγάλες ομάδες, έχουν εν δυνάμει χρηματοδότες που καταλήγουν μετά από κάποια χρόνια αρμέγματος από τους επιτήδειους σε χρεοκοπημένους επενδυτές ,αφού το σύστημα τους οδηγεί στην χρεωκοπία , τις δε ομάδες σε εξαφάνιση από τον χάρτη, ή αλλιώς κάνουν άλλες σκοτεινές δουλειές ,μακριά από εμάς...Αγαπητοί ευχαριστούμε για τα ωραία λόγια σας, αλλά δεν έχουμε πει την τελευταία κουβέντα μας, την τελευταία κουβέντα θα την πει την Μ.Πέμπτη το κατάμεστο κλειστό της Ηλιδας , όμως τα παιχνίδια με εμάς ...τέλος.

-Απαιτούμε από τους διαιτητές του αγώνα της Μ. Πέμπτης να σφυρίξουν με την ίδια φιλοσοφία που σφύριξαν απόψε στην Χαλκίδα. Δεν φταίμε που το κάνουμε δημόσια αλλά ,προφανώς η ΚΕΔ που τους όρισε θα είχε υπόψη την φιλοσοφία των σφυριγμάτων τους για να έχει τέτοια απόλυτη εμπιστοσύνη.

-Τα ψεύτο κίνητρα που ακούγαμε κάθε φορά στο κλειστό της Ηλιδας μέχρι χθες πνίγηκαν στα σκοτεινά νερά της Ρόδου κ.α οι οποίοι απροκάλυπτα δεν σεβάστηκαν ούτε το κατ' αλλά όμορφο νησί που τους φιλοξενεί. Θα πούμε πολλά αλλά μετά την Πέμπτη. Μέχρι τότε όμως δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από την επιβίωση και αυτό να λάβουν σοβαρά υπόψη τους κάποιοι...

Φίλοι του Κοροίβου, ήρθε η ώρα σας, την Πέμπτη το κλειστό της Ηλιδας θα πρέπει να καίει, δεν θα πρέπει να πέφτει καρφίτσα...Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και οποίος θέλει ας έρθει να μας ρίξει κατηγορία.. Κοροιβάρα ολέ!!!».