Θ. Σκουρτόπουλος: «Πολύ δύσκολα πλέον τα πράγματα…»

 

 

 

Απογοητευμένος ο Θανάσης Σκουρτόπουλος από τα χάλια του Απόλλωνα στο παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας και την ήττα, που φέρνει τον Απόλλωνα στο κατώφλι του υποβιβασμού.

Και στις δηλώσεις του τόνισε: «Ηταν ένα παιχνίδι από αυτά που λέμε της χρονιάς. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά, όπως και στα άλλα δύο εκτός έδρας με τον Προμηθέα και με τον Κόροιβο, φτάσαμε στην πηγή και νερό δεν ήπιαμε. Χάνουμε στις λεπτομέρειες, χάνουμε εύκολα ριμπάουντ. Δύο επιθετικά ριμπάουντ ήταν πάρα πολύ καθοριστικά.

Ακόμη και αν ήμασταν αρνητικοί στα ριμπάουντ, αν είχαμε καταφέρει να είχαμε πάρει 2-3 αμυντικά ριμπάουντ προς το τέλος θα είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ενα άλλο σημαντικό στοιχείο, είναι ότι οδηγήσαμε τη Λευκάδα σε πολλά λάθη, όμως δεν κερδίσαμε τίποτα από αυτά και χάσαμε πολλές βολές και έτσι το ένα έφερε το άλλο.

Τα πράγματα για εμάς είναι πολύ δύσκολα. Εχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας, δεν είναι αρκετά, πρέπει να βρούμε μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας και δεν ξέρω αν είμαστε ικανοί να την καταφέρουμε. Πιστεύω θα το παλέψουμε. Υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα γενικά και από τον κόσμο και από όλους, αλλά αυτά έτσι είναι. Και αυτό είναι και καλό που ο κόσμος υπάρχει και στέκεται δίπλα στην ομάδα.

Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, θα δούμε τι καλύτερο μπορούμε δημιουργήσουμε και θα παλέψουμε με αυτά τα όπλα που έχουμε, για να καταφέρουμε να πετύχουμε την σωτηρία έστω και την τελευταία στιγμή».