Η Συνέντευξη τύπου του Προμηθέα για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

 

Να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Προμηθέα επιθυμεί ο Βαγγέλης Αγγέλου, όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου για το επερχόμενο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας προπονητής είναι ευχαριστημένος μετά τη νίκη επί των Τρικάλων. «Πετύχαμε το στόχο μας » δήλωσε χαρακτηριστικά. Στάθηκε επίσης στο τι μέλη γενέσθαι μετά την εξασφάλιση της παραμονής, λέγοντας : » Ο Προμηθέας έχει συνέχεια και για το λόγο αυτό πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι «.

Σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα του Ρεθύμνου, τόνισε πως οι Κρητικοί έχουν εμπειρία, είναι ένα άρτια οργανωμένο σύνολο, που στην επίθεση ζητάει το τρίποντο ενώ στην άμυνα σου δίνει το δίποντο. » Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε πλουραλισμό στην επίθεση και να παίξουμε καλή άμυνα » τόνισε ο έμπειρος τεχνικός. Σε ερώτηση που του έγινε για τυχόν κρούση της ελληνικής ομοσπονδίας στον ίδιο ώστε να κάτσει στο πάγκο της εθνικής, απάντησε πως δεν έχει γίνει καμία απολύτως κουβέντα. Ενδιαφέρον στοιχείο του σαββατιάτικου παιχνιδιού θα είναι και η επιστροφή του Νίκου Βετούλα στο » Τόφαλος » ως αντίπαλος αυτή τη φορά. » Σέβομαι τον Νίκο, είχα μάλιστα και επικοινωνία μαζί του όταν έληξε τη συνεργασία του με τον Προμηθέα και μου είπε τη γνώμη του για την ομάδα «, ήταν η τοποθέτηση του Αγγέλου για τον πρώην προπονητή της Πατρινής ομάδας.

 

 

 

 

O General Manager του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς στάθηκε στην ικανοποίηση που επικρατεί μετά το "σφράγισμα» της παραμονής, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε πως η ομάδα έχει στόχο τα play off."

 

 

 

 

Το Ρέθυμνο είναι πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και καλούς Αμερικανούς. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο για να πετύχουμε τη νίκη «, ήταν τα λόγια του Πέτρου Γερομιχαλού.