Η ΠΑΛΕΜΟΤ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα moto cross στα Γιαννιτσά

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Φεβρουαρίου στην πόλη των Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε η έναρξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος moto cross. Η ΠΑΛΕΜΟΤ moto cross team πιστή στο ραντεβού της τα τελευταία χρόνια, συμμετείχε με 5 αναβάτες στον αγώνα. Η τοπική λέσχη των Γιαννιτσών έκανε μεγάλη προσπάθεια για την καλή προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου. Ο καιρός ήταν κατάλληλος για αγώνα moto cross αν και κάποιες ψιχάλες έκαναν ακόμα ποιο δύσκολο το απαιτητικό τερέν της πίστας. Η προσέλευση των θεατών ήταν μεγάλη και παρακολούθησαν δυνατές μάχες καθώς ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος από τις 90 και πλέον συμμετοχές.

 

Στην κατηγορία mx2 η ΠΑΛΕΜΟΤ συμμετείχε με 2 αναβάτες τον Απόστολο Καραφωτιά (ktm sx-f 250 #28#) ο οποίος δυσκολεύτηκε πολύ με το τερέν της πίστας και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αλλά προσπάθησε αρκετά καταλαμβάνοντας την 21η θέση στο Α σκέλος και την 16η θέση στο β σκέλος που στο τέλος της ημέρας τον βρήκε στην 16η θέση. Ο Απόλλωνας Συναπίδης με (KXF 250 #777#) ο όποιος είναι νέος αθλητής της ΠΑΛΕΜΟΤ έκανε ένα συντηρητικό αγώνα καταλαμβάνοντας την 23η στο α σκέλος, την 18η στο β σκέλος και την 20η στην γενική κατάταξη.

 

Στην κατηγορία MX1 συμμετείχε ο Γιώργος Ηλιόπουλος ''FROZEN'' (KTM SX-F 450 #7#). Στο α σκέλος κάνοντας έναν συντηρητικό αγώνα κατέλαβε την 5η θέση ενώ στο β σκέλος κάνοντας κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις της μοτοσικλέτας του πίεσε παραπάνω παίρνοντας την 2η θέση που των έφερε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης.

 

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ συμμετείχε ο περσινός πρωταθλητής της κατηγορίας Χρήστος Τομαράς (KTM SX-F 450 #110#) και ο Σταύρος Κριλλής (HONDA CRF 450 #190#). Ο Τομαράς στο α σκέλος κατάφερε και νίκησε με έναν πειστικό αγώνα ενώ στο β σκέλος είχε 2 πτώσεις τερματίζοντας στην 5η θέση και 3ος στην γενική .Ο Σταύρος Κριλλής στον παρθενικό του αγώνα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αποκόμισε εμπειρίες για την συνεχεία του πρωταθλήματος και πηρέ στο α και στο β σκέλος την 17η θέση και στην γενική επίσης την 17η. Φυσικά τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την αρωγή των χορηγών μας που μας στηρίζουν σε κάθε μας προσπάθεια. Τον κ. Αναστασόπουλο Κώστα και την Ποτοποιία ΚΡΙΝΟΣ και τον κ. Καπετσώνη Φάνη και την Τεχνική Εταιρεία ΑΚΡΟΣ. Οι χορηγοί που μας στηρίζουν για το 2017 είναι οι εξής.

 

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Ταχυεστιατοριο ΑΝΕΜΩΝΗ Κατσιμπίρης Γιώργος

 

Καύσιμα ΣΕΡΓΙΑΝΙΔΗΣ Σεργιανίδης Παναγιώτης

 

Καφέ ΜΠΡΙΚΙ Βλαχόπουλος Άγγελος

 

Φούρνος ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗ Δημήτριος Μπομποτσιάρης

 

Ταβέρνα ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ Φραντζής Χρήστος

 

Ο επόμενος αγώνας είναι στην Χαλκίδα 11-12 Μαρτίου όπου είναι και ένας ωραίος προορισμός για το σαββατοκύριακο ώστε οι λάτρεις του αθλήματος να έρθουν να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητών της πόλης μας