Κ. Κατσουράνης: «Ένα σέντερ φορ και τελείωσαν οι μεταγραφές»

Ο Κώστας Κατσουράνης με γραπτή δήλωσή του έκανε γνωστό πως η Παναχαϊκή πάει για μία ακόμα μεταγραφή, σέντερ φορ, και τέλος για φέτος, εκτός κι αν μέχρι 31 Ιανουαρίου προκύψει κάτι εξαιρετικό.
Η δήλωσή του:«Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, μετά από κοινή απόφαση του Τεχνικού Διευθυντή και του Προπονητή της ομάδας αποφασίστηκε ότι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι προτιμότερη η αξιοποίηση του υπάρχοντος ρόστερ, το οποίο μάλιστα κατά μεγάλο ποσοστό απαρτίζεται από γηγενείς ποδοσφαιριστές.
Η απόφασή μας έχει να κάνει τόσο με τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα όσο και με τα αποτελέσματα που μέχρι σήμερα έχει φέρει, λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.
Πάνω από όλα όμως έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι παίκτες οι οποίοι απαρτίζουν το σύνολο της ομάδας μας το αξίζουν, γιατί αυτοί είναι που έχουν κάνει, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, την Παναχαϊκή, πρωταγωνίστρια του φετινού πρωταθλήματος.
Από 'κει και πέρα εντοπίσαμε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στις θέσεις του επιτελικού χαφ και ενός ακόμα σέντερ φορ. Θέλαμε έναν παίκτη ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί δεξιά και αριστερά στην επίθεση και πίσω από τον σέντερ φορ και για το λόγο αυτό αποκτήσαμε τον Γιάννη Μπουρλάκη, ποδοσφαιριστή με πολλές αρετές και παραστάσεις από την football league.
Η μόνη προσθήκη που απομένει πλέον είναι ενός σέντερ φορ. Η προσθήκη αυτή κρίνεται αναγκαία όχι γιατί οι Σιαλμάς και Μωραΐτης δεν καλύπτουν τις αγωνιστικές μας ανάγκες, αλλά γιατί κάθε σύγχρονη ομάδα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον τρεις καθαρόαιμους επιθετικούς.
Θέλω να τονίσω επίσης ότι αξίζουν από όλους μας πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές μας αλλά και σε όλους τους αφανείς ήρωες που εργάζονται στην ομάδα δίνοντας καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους.
Σε κάθε περίπτωση, τέλος, θα πρέπει να γνωρίζουν οι πάντες ότι ολόκληρος ο Ιανουάριος είναι μήνας μεταγραφών και αν παραστεί ανάγκη θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για την ομάδα».