Η συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα Προμηθέας-Κόροιβος.

 

 

 

Οι τοποθετήσεις προπονητών και παικτών στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Προμηθέας-Κόροιβος είχαν ως εξής:

Ντίνος Καλαμπάκος (προπονητής Κόροιβου): «Καταρχήν χρόνια πολλά. Εύχομαι το 2017 να μας φέρει ό,τι χάσαμε το 2016. Εμείς δεν είχαμε κάνει Χριστούγεννα γιατί μας είχε στοιχίσει η ήττα από τον ΠΑΟΚ. Είχαμε πέσει και στην αλλαγή των ξένων, οπότε ψαχνόμασταν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν τα παρατήσαμε. Πιέσαμε και πετύχαμε κάποια μεγάλα σουτ. Μετά πήγαμε σε ένα ρίσκο βολών, κατ’ επιλογήν μας πάντα. Θεωρώ ότι κάναμε σωστές επιλογές και στα παιχνίδια που χάσαμε. Νομίζω ότι σκεφτήκαμε καλά, εκ του αποτελέσματος πάντα, γιατί αυτό τα κρίνει όλα. Ήταν η πρώτη μας εκτός έδρας νίκη και αυτό μας δίνει χαρά. Την χρειαζόμασταν. Η μεγάλη μας χαρά μετριάστηκε κάπως με τα άλλα αποτελέσματα που μάθαμε. Έχουμε διάθεση να συνεχίσουμε. Παίξαμε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Κοιτάμε μπροστά και θα προχωρήσουμε και σε μια ακόμη κίνηση ενίσχυσης. Για να σωθούμε πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».

15943519_10154511305928884_563506472_o

 

 

 

 

 

 

 

Βαγγέλης Αγγέλου (προπονητής Προμηθέα): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μεγάλο ενδιαφέρον. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο. Αν μιλήσουμε με τη γλώσσα των αριθμών θα αδικήσουμε την προσπάθεια που κάναμε. Έχουμε θέσει κάποιες προτεραιότητες. Πρέπει να δούμε, και θα δούμε, τι θα πάρουμε από αυτό το παιχνίδι. Πρώτον, θέλουμε να πάρουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων. Όλοι ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολος ο δρόμος που ακολουθεί. Και, επίσης, εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Αυτή θα αναπτύξει και μεταξύ μας μια σωστή σχέση. Η θέλησή μας, μας εμπόδισε στα κρίσιμα σημεία να σκεφτούμε σωστά. Ένα παιχνίδι έχει διάρκεια 40 λεπτά. Πρέπει μέσα σε αυτόν τον χρόνο να διαχειριστείς ενέργεια, μυαλό και το απρόοπτο του αντιπάλου. Όταν ο αντίπαλος έχει 5/5 τρίποντα και βάζει τόσους πολλούς πόντους στο τελευταίο 10λεπτο, τότε σίγουρα δεν έχεις καμία τύχη. Κρατάμε αυτό που μας είπε ο πρόεδρος έξω: Να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Θα σας παρακαλούσα να δώσουμε όλοι την πραγματική διάσταση του μεγέθους του Προμηθέα. Όλα αυτά που ακούγονται για Ευρώπη και 6άδα δεν βοηθούν. Η σεζόν θα είναι μακριά, με πολλές εκπλήξεις. Δε είμαι έτοιμος να απαντήσω για το αν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση. Έχουμε μπροστά μας 2 εβδομάδες για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιωθούμε. Εμείς χρειαζόμαστε ανασταλτικότητα, αθλητικότητα και δημιουργία».

15966861_10154511279173884_889386473_o

 

 

 

 

 

 

Δημήτρης Γράβας (παίκτης Προμηθέα): «Είναι μια πολύ δύσκολη ήττα. Οι 50 πόντοι που δεχτήκαμε στο β΄ ημίχρονο τα λένε όλα. Νομίζω ότι όλοι είδαμε ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσουμε ύστερα από το σημερινό αποτέλεσμα».

Αντρεα Μιλουτίνοβιτς (παίκτης Κόροιβου): «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Νομίζω ότι παίξαμε με αξιοπρέπεια, είχαμε ευστοχία και βγάλαμε πολύ ενέργεια μέσα στο παρκέ. Αν παίζουμε με μαχητικότητα, θα πάμε καλύτερα στην συνέχεια. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, οπότε θα χρειαστεί να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά στην προπόνηση».