ΑΛΙΣΣΟΣ:Οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου-ΣΗΜΕΡΑ 28 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των δράσεων που έχουν προγραμματίσει για τους επόμενους μήνες δημοσιοποίησαν τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Αλισσαίων ο Πείρος. Σύμφωνα με το πρόγραμμα:

 

 

 

 

 

-28 Μαΐου Κυριακή στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Αλισσού 20:45 μ.μ. μουσική εκδήλωση «Στους δρόμους της Ανατολής», με το μουσικό συγκρότημα του Παμικρασιατικού Συνδέσμου Πάτρας, με επικεφαλής την τραγουδίστρια Μαρία Ρούτση, παραμονή της άλωσης της Πόλης, θα πραγματοποιηθεί ολιγόλεπτη ομιλία για την άλωση της Πόλης και το Βυζάντιο, από την καθηγήτρια θεολογίας Σοφία Καυκοπούλου.

 

-2 Ιουνίου 20:30 στα πλαίσια επταήμερου εκδηλώσεων για τη γιορτή της Αγίας Τριάδας Άνω Αλισσού, θα γίνει παιδική εκδήλωση, για τους μικρούς μας φίλους, στην πλατεία Άνω Αλισσού, δίπλα στην Αγία Τριάδα, όπου θα απαγγελθούν μουσικά παραμύθια (Η γέννηση του Αστρο-κοριτσιού).

 

-4 Ιουνίου Κυριακή μετά το πέρας του μεγάλου εσπερινού, παραμονή της εορτής της Αγίας Τριάδας, παραδοσιακοί χοροί, αλλά και ολιγόωρο μουσικό πρόγραμμα, με το μουσικό συγκρότημα του Παμικρασιατικού Συνδέσμου Πάτρας.

 

-30 Ιουνίου Παρασκευή 21:00 μ.μ. στο γήπεδο του μπάσκετ στον Κάτω Αλισσό, μεγάλο παραδοσιακό δημοτικό γλέντι με θέμα «Τιμή στο δημοτικό τραγούδι» όπου θα τιμήσουμε μεγάλο Έλληνα δημοτικό τραγουδιστή.

 

-5 Ιουλίου 21:30 Τετάρτη, συναυλία της Πολυφωνικής Πατρών στην Παραλία Κάτω Αλισσού.

 

-16 Ιουλίου 21:15 Κυριακή στο Δημοτικό σχολείο Άνω Αλισσού, θεατρική παράσταση από το Δη.Πε.Θε. Πάτρας.

 

-29 Ιουλίου Σάββατο 21:30 λαϊκή μουσική βραδιά με ζωντανό πρόγραμμα και παραδοσιακούς χορούς στην Παραλία Κάτω Αλισσού.

 

 

 

-Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου μεγάλο τουρνουά Beach Volley στην Παραλία Κάτω Αλισσού.

 

-Μέσα στον Αύγουστο εκδρομή στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουμε θεατρική παράσταση.