ΠΑΤΡΑ:Περιήγηση για φιλανθρωπικό σκοπό-Σήμερα Κυριακή 15 Ιανουαρίου

Το τουριστικό γραφείο Σπυρόπουλος Γ. Θεόδωρος «RaniaTours» στο πλαίσιο της αλτρουιστικής του δράσης, διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδρομή-περιήγηση στην πόλη μας, την Πάτρα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Έτσι σας ταξιδεύει στην Πάτρα αυτή την Κυριακή 15/01/2017 έχοντας δύο στόχους. Να γνωρίσουμε καλύτερα την πόλη μας, την ιστορία της και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερο ανάγκη, το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ»-«ΓΑΛΗΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ»-Παράρτημα Νομού Αχαΐας που ιδρύθηκε στην Πάτρα το 2001 με σκοπό την ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου και την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των ογκολογικών ασθενών και των οικείων τους.

Οι διοργανωτές αναφέρουν:

"Θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από το Κάστρο της Πάτρας και το Αρχαίο Ρωμαϊκό ωδείο όπου θα ξεναγηθούμε από επαγγελματία ξεναγό, συνεχίζουμε για την Achaia Clauss και το Υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της ΔΕΗ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Προαιρετικά βέβαια και στο πλαίσιο της ευσπλαχνίας, αλληλεγγύης και αγάπης μας για τους συνανθρώπους μας, επιθυμητή θα ήταν η προσκόμιση λίγων τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών υγιεινής και καθαριότητας. Τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν θα παραδoθούν από όλους μαζί τους εκδρομείς στους Φ.Σ. «ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ»-«ΓΑΛΗΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» (Κων/νου Παλαιολόγου 29) και στον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ»(Αράτου 21/5ος όροφος), αφού πρώτα μας ενημερώσουν για το έργο τους.

Εκκίνηση από το τουριστικό γραφείο "RaniaTours" (Αγίας Σοφίας 53 & Δοϊράνης).

Απαραίτητη η δήλωση της συμμετοχής για την κράτηση θέσης στο πούλμαν.