ΠΕΡΙΒΟΛΑ:Κοπή Βασιλόπιτας και έκτακτη γενική συνέλευση στον Πολιτιστικό και Εξωραιστικό Σύλλογο-ΣΗΜΕΡΑ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ο Πολιτιστικός και Εξωραιστικός Σύλλογος της ενορίας Ζωοδόχου Πηγής Περιβόλας Πατρών θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του αυτή την Κυριακή 8/1/2017 και ώρα 10:30 το πρωί στο 20ο Γυμνάσιο, οδός  Ηρακλείδου 4, στην Περιβόλα.

 

Η παρουσία όλων, θα δώσει την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές και με αισιοδοξία να προχωρήσουμε σε δράσεις πολιτισμού, συλλογικότητας και αλληλεγγύης, που είναι αναγκαίες στους πολύ δύσκολους  καιρούς που διανύουμε, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει και το χορευτικό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 44ου Δημοτικού  Σχολειού της περιοχής,  που ευγενικά προσφέρθηκε για το σκοπό αυτό.

 

Με το πέρας της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει διαδικασία ανάδειξης συμπληρωματικών μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, βάσει του άρθρου 11 του Καταστατικού μας.

 

Όσοι εκ των μελών ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να το δηλώσουν το Σάββατο 7/1/2017 και από ώρα 18:00 έως 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Αριστοτέλους 62, στην Περιβόλα.