(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ:Χριστουγεννιάτικη "Εσπερινή Συγχορδία» στο 1ο Εσπερινό Γυμνάσιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 15 Δεκέμβρη 2016 το βράδυ, η μουσική γιορτινή εκδήλωση του 1ου Εσπερινού Γυμνασίου Πατρών, το οποίο στεγάζεται στο κτίριο της οδού Κανακάρη όπου λειτουργεί και το 13ο Γενικό λύκειο Πάτρας ενώ άλλοτε εδώ λειτουργούσε και το Πολυκλαδικό λύκειο, από τα μεγαλύτερα σε αριθμό μαθητών, σχολεία της Πάτρας.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος, παραβρέθηκαν μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι του σχήματος "Εσπερινή Συγχορδία" και απόλαυσαν έναν μελωδικό περίπατο στην ελληνική μουσική. Οι μεζέδες αλλά και η ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, που έγινε στο πλαίσιο του σχολικού προγράμματος "Αγωγή Σταδιοδρομίας".

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται στους συντελεστές, τους ανθρώπους που βοήθησαν στην υλοποίηση του όλου καλλιτεχνικού εγχειρήματος αλλά και σε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά.

Αξίζει να προσθέσουμε πως υπεύθυνος για το στήσιμο της μουσικής αυτής βραδιάς που είναι πιθανό να επαναληφθεί με διαφορετικό πρόγραμμα στο μέλλον, ήταν ο καθηγητής φιλόλογος του 1ου Εσπερινού Γυμνασίου της Πάτρας Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος ασχολείται ενεργά εδώ και πολλά χρόνια και με τη μουσική παίζοντας μπουζούκι και τραγουδώντας.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στη συναυλία χειροκροτήθηκαν θερμά από το παριστάμενο κοινό.

Διαβάστε ακόμα: