Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Με εκμεταλλεύονται που…»

Λίγες μόλις ημέρες μετά την νίκη του και τα φώτα της δημοσιότητας είναι όλα πάνω του, όπως ακριβώς ήταν και από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town, μιλάει για την αναγνωρισιμότητα αλλά και για το πρόβλημα που του προκαλεί το νεαρό της ηλικίας του.

«Δεν νιώθω διάσημος. Εντάξει, με συναντάνε στον δρόμο, μου εύχονται οι περισσότεροι και μου γράφουν στο facebook χιλιάδες μηνύματα», λέει.

Αν και, όπως παραδέχεται, έχει πέραση στο αντίθετο φύλο, επισημαίνει στόχος του είναι το τραγούδι και δεν διστάζει να αναφέρει πως η αναγνωρισιμότητα που απέκτησε από το talent show είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιες κοπέλες τον φλερτάρουν.

«Προς το παρόν δεν έχω σχέση τώρα και δεν το σκέφτομαι… Εντάξει, και μου την πέφτουν, για ποιον λόγο άραγε; Γιατί με έχουν δει στην τηλεόραση! Οπότε καταλαβαίνω ότι δεν είναι μόνο για μένα το ενδιαφέρον. Δεν κερδίζω τα κορίτσια με την εμφάνισή μου. Είμαι πολύ συνηθισμένος. Νομίζω ότι κερδίζω με τον χαρακτήρα μου και τη φωνή μου. Την ευγένειά μου και το ότι είμαι πολύ κοινωνικός. Βλέπεις άλλα παιδιά και λες “Τι κούκλοι είναι!”, δεν το λες για μένα. Άλλα είναι τα δυνατά που έχω. Τα κορίτσια έχουν γίνει πιο διαχυτικά, πιο ένθερμα αλλά σου είπα, είναι η τηλεόραση», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο νεαρός τραγουδιστής δεν κρύβει ότι δεν του αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά του, ούτε και την αγωνία του για το μέλλον: «Με εκμεταλλεύονται που είμαι μικρός και με “βαράνε” εκεί. Αλλά εντάξει, ποιος θέλει να μάθει για την προσωπική μου ζωή; Ξέρω τι είμαι, δεν κάνω τις σωστές κινήσεις, μπορεί σε ένα μήνα το πολύ να μην με ξέρει κανείς. Να μην ασχολείται κανείς μαζί μου. Γι’ αυτό και το παλεύω και προσπαθώ να είμαι όσο πιο προσεκτικός γίνεται. Τα τραγούδια που θα πω έχουν σημασία».