(Βίντεο & Φωτο)-Εκτός survivor η Πατρινή Ελένη Δάρρα

Η Πατρινή γυμνάστρια Ελένη Δάρρα ήταν αυτή που αποχώρησε απόψε από το παιχνίδι "Survivor" καθώς πήρε τις λιγότερες ψήφους του κοινού για την παραμονή της στο νησί του Αγίου Δομήνικου. Η ίδια πριν από λίγο και με την ανακοίνωση της αποχώρησής της είπε ότι έχει ανάμεικτα συναισθήματα και πρόσθεσε:

"Eίχα διαίσθηση και είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά γι αυτό το ενδεχόμενο. Είναι επιλογή του κόσμου και θα τη σεβαστώ. Από τη μία είναι η ανάγκη μου να επιστρέψω στην κόρη μου και από την μια από την άλλη ήθελα να μείνω και να προσφέρω στην ομάδα. Χαίρομαι όμως που η εμπειρία μου κλείνει με την ομάδα ενωμένη, χορτάτη, και χαμογελαστή".

Η Ελένη είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής .Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 9 Δεκεμβρίου 1984.Κατάγεται από το Τρεχλό Καλαβρύτων και έχει νησιώτικες ρίζες διότι έχει καταγωγή και από την Σκύρο.

Από εκεί πηγάζει προφανώς και η σχέση αγάπης με τη θάλασσα! Προέρχεται από τις υποδομές της Ακαδημίας των Σπορ (τμήμα χειροσφαίρισης) με την οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα νεανίδων. Έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Νέας Ελβετίας της Θεσσαλονίκης ενώ κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος με τη φανέλα της Ορμής -Λουξ όπου συμμετείχε και στο Champions League.

Είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα προπονητική χειροσφαίρισης και εν ενεργεία φοιτήτρια στο Ε.Α.Π. μεταπτυχιακό τμήμα (Διαχείριση γήρανσης και αντιμετώπιση χρονίων νοσημάτων).Έχει εργαστεί ως προπονήτρια χειροσφαίρισης (καλοκαιρινά camp του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου) και προπονήτρια υποδομών στην ομάδα της Ορμής.

Είναι πιστοποιημένη pilates instructor ενώ συγχρόνως διδάσκει μαθήματα μιας από τις κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες fitness με ποικιλία μαθημάτων και προγραμμάτων.(Body Pump, Body Balance, Body Vive, TRX, BOSU, Aerobic, κλπ).Έχει συνεργαστεί με πολλά γυμναστήρια στην Πάτρα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε ιδιοκτήτες, συναδέλφους και ασκούμενους.

Επίσης εργάζεται ως personal trainer με προτεραιότητα στους ασκούμενους που χρήζουν επανένταξης και λειτουργικής αποκατάστασης. Ασχολείται ερασιτεχνικά και με την ιστιοπλοΐα. Συμμετείχε στο SURVIVOR για την εμπειρία και το έπαθλο. Είναι παντρεμένη και έχει ένα κοριτσάκι 3,5 χρονών.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Φωτογραφίες από τη συμμετοχή της στο survivor

Η αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο.

Πηγη:thebest.gr

Πολυμέσα