Φωτεινή Ψυχίδου: Το ξέσπασμα λίγο πριν γεννήσει: "Θέλω να δω τον γιο μου!Που τον ταλαιπώρησα και με ταλαιπώρησε τόσο 9 μήνες τώρα"

Μπορεί να βρίσκεται στην τελική ευθεία και σε λίγες ημέρες να κρατάει στην αγκαλιά της το γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, αλλά προς το παρόν η Φωτεινή Ψυχίδου έχει κουραστεί πολύ και μας το λέει με τον πιο γλαφυρό τρόπο!

Η δημοσιογράφος έχει περάσει μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και νοσηλεύτηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκειά της στο νοσοκομείο. Η αλήθεια είναι ότι μέσα από τις περιγραφές που έκανε η ίδια το μωρό της την ταλαιπώρησε αρκετά και όπως λέει και η ίδια θέλει να γεννήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Χθες βράδυ η Φωτεινή ξέσπασε με ένα κείμενο που δείχνει την κούρασή της αλλά και πόσο της έχουν λέιψει απλά καθημερινά πράγματα που δεν μπορεί να τα κάνει λόγω της εγκυμοσύνης!

 

Διάβασε όσα έγραψε

"Θέλω να κοιμηθώ χωρίς να ξυπνάω κάθε μισάωρο λόγω κοιλιάς, κράμπας ή ναυτίας...

Να φάω κάτι χωρις να το ξεράσω κι οχι μια φρυγανια Βοσινάκη

Να πιω μια μπύρα, κι όχι το Μεβγάλ 2%..

Να καπνίσω ένα τσιγάρο χωρις τύψεις..

Να σηκωθώ απο το κρεβάτι και...να δω τα ποδια μου (ενα πρωί ειχαν εξαφανιστει κατω απο μια κοιλιά)

Να πετάξω τα 6 πουλοβερ σε αντρική γραμμή απο τα H&M που τα χω πλύνε βάλε τους τελευταίους 4 μήνες και να μην τα ξαναδω μπροστά μου... τα σιχάθηκα!!!

Να βάψω τα μαλλιά μου... η ριζα έχει φτάσει ως το αυτι μου...

Να κάνω αποτρίχωση σαν άνθρωπος κι όχι με βαθμό δυσκολίας μεγαλύτερο απο τα να λυνω SODOKU

Να πάψω να κλαιω, κάθε μισαωρο χωρις λόγο και αιτια ...

Να πάψω να γκρινιάζω γιατι ολοι δουλευουν, κινουνται τρωγοπίνουν και κοιμουνται μπρουμυτα ενω εγώ δεν μπορώ!!! Και να σταματήσω να ψάχνω αφορμές για να ξεσπάω στη φουκαριάρα τη μάνα μου...

Θέλω να δω τον γιο μου!!! Που τον ταλαιπωρησα και με ταλαιπώρησε τόσο 9 μήνες τώρα.. και να τα πουμε face to face...αντρικια!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ, και κυριως ΔΕΝ θέλω να με παρηγορήσετε υποτιμώντας το δράμα μου απόψε... με σχόλια του τυπου.."ελα κοντευεις"... "τελειωνουν τα βάσανα σου"... "θα τα ξεχάσεις όλα μόλις δεις το παιδί σου" κι όλα αυτά τα μικροαστικἄ που μου λεει η μάνα μου και με φουντώνει....

Καλἠ Τσικνοπέμπτη.. και κάντε μου μια χάρη...κάψτε τα όλα αποψε ...γιατι απλά μπορείτε!!!!!"