Στα δικαστήρια ο Σπύρος Χαριτάτος με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

Σήμερα θα συνεχιστεί στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών το πολύκροτο δικαστικό «σίριαλ» μεταξύ του Σπύρου Χαριτάτου και της πρώην συνεργάτιδάς του, Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη στη Freddo. Ο δημοσιογράφος με μήνυσή του και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της τηλεοπτικής μαγείρισσας ζητούσε αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ, ποσό που δήλωνε ότι θα διαθέσει για τα συσσίτια των αστέγων. Μια τηλεοπτική συνέντευξη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στις 26 Φεβρουαρίου του 2013, στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ήταν η σπίθα που έβαλε φωτιά. Η μαγείρισσα είχε τονίσει πως την περίοδο που ήταν στο πλατό της εκπομπής «10 με 1 μαζί» στον ΑΝΤ1, ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος της έκαναν καψώνια, με αποτέλεσμα να κλονιστεί σε τέτοιο βαθμό η υγεία της που απέκτησε αυτοάνοσο θυρεοειδή.

«Η με καθυστέρηση δυόμισι ετών επίσημη παρουσίαση του “τηλεοπτικού δράματος” μιας δήθεν βασανισμένης μαγείρισσας από αδίστακτους παρουσιαστές, με αναφορές μάλιστα σε θέματα υγείας, ήξερε ότι θα κέντριζε το ενδιαφέρον και του πλέον αδιάφορου για το πρόσωπό της τηλεθεατή» ανέφερε ο Σπύρος Χαριτάτος στην αγωγή του. «Φέρομαι να είμαι υπαίτιος για την καταστροφή της υγείας της (μαζί με τον Γεώργιο Καραμέρο) να τη βασανίζω με καψώνια. Το δικαστήριό σας αντιλαμβάνεται από τα παραπάνω σε ποιο βαθμό επιχειρείται από την εναγομένη η επαγγελματική μου συντριβή, από τη στιγμή μάλιστα που ως πρώην συνεργάτιδά μου μοιάζει στα μάτια και την αντίληψη του αβασάνιστου παρατηρητή “αξιόπιστη” στη μαρτυρία της, ως γυναίκα εργαζόμενη δήθεν “θύμα” κακού προϊσταμένου, χωρίς ποτέ να έχω υπάρξει προϊστάμενός της, αλλά και ως γυναίκα θύμα βασανισμού».

Ο Σπύρος Χαριτάτος, μάλιστα, διεκδικεί 251.000 ευρώ από την μαγείρισσα ως αποζημίωση, χρήματα που σύμφωνα με το δημοσίευμα της Freddo θα δοθούν για τα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων. Το πρώτο δικαστήριο ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου του 2016, αλλά είχε ματαιωθεί επειδή καμιά από τις δυο πλευρές δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, ο Σπύρος Χαριτάτος κατέθεσε μήνυση και αγωγή μετά την εμφάνιση της Μπαρμπαρίδου σε Σκορδά – Λιάγκα, αλλά λίγο αργότερα την απέσυρε. Ωστόσο, νέα συνέντευξη της Αργυρώς στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου τον έκανε να επιστρέψει με νέα αγωγή..

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αρχικό ποσό που διεκδικούσε ο Σπύρος Χαριτάτος στην πρώτη αγωγή που έκανε στην Αργυρώ ήταν ένα εκατομμύριο ευρώ. Η πρώτη αγωγή όμως αποσύρθηκε και ο παρουσιαστής έκανε πια δεύτερη αγωγή με την οποία και ζητά από την διάσημη μαγείρισσα 251.000 ευρώ!

Πολυμέσα