Ινδία: Παρουσιάστρια μετέδωσε τον θάνατο του άνδρα της σε έκτακτη είδηση [βίντεο]

Μια 28χρονη παρουσιάστρια ειδήσεων του ινδικού τηλεοπτικού σταθμού IBC24 έμαθε τον θάνατο του συζύγου της -on air- με τον πιο τραγικό τρόπο.

H Supreet Kaur βρισκόταν σε απευθείας σύνδεση με τον ρεπόρτερ του καναλιού και μετέδιδε έκτακτη είδηση για ένα θανατηφόρο τροχαίο.

Όταν ο ρεπόρτερ ανέφερε ότι 3 από τους 5 επιβάτες σκοτώθηκαν ακαριαία, η παρουσιάστρια θυμήθηκε ότι στην περιοχή του δυστυχήματος θα βρισκόταν εκείνη τη μέρα ο άντρας της.

Μπορεί να μην αναφέρθηκαν τα ονόματα των νεκρών, όμως οι πληροφορίες για την περιοχή που σημειώθηκε το δυστύχημα, ο αριθμός των επιβατών αλλά και η μάρκα του αυτοκινήτου ήταν αρκετά για να συνειδητοποιήσει η παρουσιάστρια το κακό που είχε βρει την οικογένειά της.

Οι συνεργάτες της ανέφεραν ότι κατάλαβε αμέσως ότι ο σύζυγός της ήταν ανάμεσα στους νεκρούς, ωστόσο συνέχισε την παρουσίαση του δελτίου για άλλα δέκα λεπτά.

Αμέσως μετά, όπως μαρτυρούν άνθρωποι από τον τηλεοπτικό σταθμό, ξέσπασε σε κλάματα και ξεκίνησε τα τηλεφωνήματα σε συγγενείς της προτού κατευθυνθεί στο σημείο που ο άντρας της έχασε τη ζωή του.

 

 

 Πολυμέσα