Κάτι συμβαίνει με το 2017 και την Aγία Γραφή...

Έτος μεγάλων ανατρεπτικών γεγονότων θα είναι το 2017, αφού, ειδικοί αναλυτές που επεξεργάζονται τα παγκόσμια συμβάντα αναφέρουν ότι ζούμε «σε έσχατους καιρούς» και είναι κοντά η εκπλήρωση των βιβλικών προφητειών.

 

Ο ειδικός επιστήμονας και χριστιανός βαπτιστής Todd Strandberg, μελετώντας την Αγία Γραφή υπογραμμίζει ότι ο κόσμος «οδεύει μέσα στο μάτι του κυκλώνει» και προειδοποιεί ότι όλα όσα αναφέρει η Βίβλος για τον σύγχρονο κόσμο, είναι εδώ και εξελίσσονται.

 

Το 2017, σύμφωνα με τους μελετητές, θα είναι μια χρονιά ορόσημο και εξέλιξης σημαντικών γεγονότων που ήδη έχουν ενεργοποιηθεί εδώ και χρόνια και τα βιώνουμε σήμερα.

 

Για παράδειγμα, η διακήρυξη του Μπαλφούρ που όπως σαν έχουμε ήδη ενημερώσει αναφέρεται στην εγκαθίδρυση μιας «εβραϊκής πατρίδας» στην Παλαιστίνη. Mετά από τέσσερις αιώνες, το 1927 η Τουρκία χάνει τον έλεγχο της Ιερουσαλήμ από την Βρετανική Αυτοκρατορία, όταν ο Βρετανός στρατηγός Edmund Allenby καταλαμβάνει την περιοχή, η οποία πλέον βρίσκεται υπό χριστιανική κατοχή.

 

Το 1947 ο ΟΗΕ εγκρίνει σχέδιο διχοτόμηση της Παλαιστίνης και το τέλος της βρετανικής κατοχής και το 1948, η ισραηλινή ανεξαρτησία είναι γεγονός λόγω της αύξησης της εβραϊκής μετανάστευσης από την Ευρώπη και τις μουσουλμανικές χώρες στο Ισραήλ

 

«Οι Εβραίοι θα επιστρέψουν στην Ιερουσαλήμ, και από τότε τα γεγονότα θα τρέχουν μέχρι τις ημέρες της Θλίψης και έπειτα της δευτέρας παρουσίας», καταλήγουν οι ειδικοί.