Η σύζυγος -και όχι η νταντά- έβγαλε τα παιδιά πανικόβλητη από το δωμάτιο του καθηγητή που ήταν live στο BBC [εικόνες]

Κι ενώ όλοι βιάστηκαν να βγάλουν το συμπέρασμα πως η γυναίκα στο viral video με τον καθηγητή (που ενώ έδινε συνέντευξη στο BBC, τα παιδιά του έκλεψαν την παράσταση) ήταν η νταντά τους, το BBC έρχεται να μας διαψεύσει αναφέροντας πως ήταν η μητέρα των παιδιών και σύζυγος του καθηγητή.

Το βίντεο με τον καθηγητή Ρόμπερτ Κέιλ είδαν χιλιάδες χρήστες, πολλοί από τους οποίους ανέφεραν πως η Γιουνγκ Α Κιμ, η οποία έτρεξε πανικόβλητη να πάρει τα παιδιά από το δωμάτιο, ήταν και η νταντά τους.

 

 

Το γεγονός ότι πολλοί βιάστηκαν να βγάλουν συμπέρασμα, ενώ αρκετά μίντια κατoνόμασαν από μόνα τους την γυναίκα, ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει μία τεράστια συζήτηση σχετικά με τις φυλετικές διακρίσεις και τον ρόλο των γυναικών με αυτή την καταγωγή.

Πολλοί θεώρησαν, βέβαια, πως ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός ήταν δίκαιος, καθώς ο τρόμος στο πρόσωπο της γυναίκας και το πόσο γρήγορα έβγαλε τα παιδιά από το δωμάτιο έδιναν σε κάποιο να καταλάβει πως η νταντά  έκανε έτσι, επειδή είχε πανικοβληθεί φοβούμενη μην χάσει την δουλειά της.

Αυτή ήταν η γυναίκα που έβγαλε τα παιδιά από το δωμάτιο, η μητέρα τους:

 

 

Από την άλλη, χρήστες ανέφεραν πως αν άκουγαν με προσοχή τις φωνές του μεγαλύτερου παιδιού που έλεγε «Γιατί μαμά που είναι το λάθος;» δεν θα έπεφταν στην «παγίδα».

 

Δασκάλα γιόγκα η γυναίκα του καθηγητή:

Ο Καθηγητής Ρόμπερτ Κέλι σπούδασε στις Ηνωμένες Πολιτείες προτού μετακομίσει στην Κορέα για να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες το 2008. Εκεί γνώρισε και παντρεύτηκε την γυναίκα του Γιούνγκ Α Κιμ, η οποία εργαζόταν ως δασκάλα γιόγκα, αλλά πλέον περνά τις περισσότερες ώρες στο σπίτι προσέχοντας την μικρή Μαρίον και τον Τζέιμς που είναι 9 μηνών. Ο καθηγητής ειδικεύεται σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, έχοντας κάνει το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιου του Μαϊάμι και μετρώντας πολλές συνεργασίες με γνωστές οικονομικές εφημερίδες.

 

Η γιαγιά έδωσε την εξήγηση που τα παιδιά μπήκαν στο δωμάτιο:

Πάντως, η μητέρα του Ρόμπερτ Κέιλ, γιαγιά των παιδιών,  έδωσε την δική της  εξήγηση σχετικά με το γιατί τα παιδιά έτρεξαν στο δωμάτιο που μιλούσε ο πατέρας τους. Σύμφωνα με την ίδια, επειδή εκείνη και ο άντρας της συνηθίζουν να μιλούν με την οικογένεια του γιου της μέσω Skype, τα παιδιά μάλλον νόμιζαν πως στον υπολογιστή ήταν «ο παππούς και η γιαγιά» και γι΄αυτό μπήκαν στο δωμάτιο με τόσο χαρά όπως συνηθίζουν να κάνουν.

 

Πολυμέσα