ΠΑΤΡΑ:Αναζητούν τον Αρτέμη Σώρρα παντού

Πανελλήνια αίσθηση προκάλεσε η  καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για τον Αρτέμη Σώρρα και την σύζυγό του. Το δικαστήριο τους επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 ετών, χωρίς αναστολή και δυνατότητα άσκησης έφεσης, καθώς και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων τους για πέντε χρόνια. Η καταδίκη τους επιβλήθηκε για υπεξαίρεση κατ΄εξακολούθηση.

 

Η αστυνομία μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης θα αναζητά τον Σώρρα και τη σύζυγό του,σε Πάτρα, Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

 

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας στην οποία ο Σώρρας και η σύζυγός του δεν παρέστησαν, παρά εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρο, ο κουμπάρος του Σώρρα και Πατρινός δικηγόρος που μήνυσε τον "Σωτήρα" της Ελλάδας, είπε ότι γνώρισε τον Αρτέμη το 1998, οπότε και πήγε στο γραφείο του ως πελάτης.Του δήλωσε πάμπτωχος και τον παρακάλεσε να τον παντρέψει. Έτσι κι έγινε. "Το έκανα για ανθρωπιστικούς λόγους" είπε ο κ. Λεπίδας και πρόσθεσε πως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν μετέπειτα πήγε στο γραφείο του και απαιτούσε χρήματα από το Μετρό, για την προμήθεια των συρμών.

 

Αναφερόμενος στην Τράπεζα της Ανατολής ο Φ. Λεπίδας είπε ότι του έφερε στο γραφείο του ομόλογα, δήθεν ότι η συγκεκριμένη τράπεζα είχε εξαγοραστεί από την Εθνική Τράπεζα. Όπως γράφει η Πελοπόννησος, ο κ. Λεπίδας υποστήριξε ότι "τα είχε αγοράσει προς ένα ευρώ από το Μοναστηράκι.Φανταστείτε ότι κυκλοφορούσαν 400 μετοχές, που μετά τη δημοσιότητα πωλούνταν προς 4.000 ευρώ η μία. Κάποιος κέρδισε 1.6 εκ. ευρώ από την πώλησή τους και αυτός ήταν ο Σώρρας".