(ΗΧΗΤΙΚΟ):Ο Γιάννης Κανελλόπουλος στον ΣΚΑΪ 89.4 για το Orange Grove που έρχεται και στην Πάτρα!

Το Orange Grove Patras είναι ένας ευέλικτος συνεργατικός χώρος που θα λειτουργεί ως θερμοκοιτίδα (incubator) για τη στήριξη και προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Έχει ως στόχο να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του τοπικού startup οικοσυστήματος στη Δυτική Ελλάδα. Την Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου 2017, το Orange Grove Patras ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του, καλώντας τους επόμενους νέους «startupers» να δηλώσουν συμμετοχή στον πρώτο γύρο ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Το Orange Grove Patras (OGP) είναι ένα εγχείρημα κοινής συνεργασίας της Πρεσβείας της Ολλανδίας, του Orange Grove Athens, του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών και μιας δραστήριας ομάδας Πατρινών.

Αποτελεί ένα χώρο στον οποίο άτομα ή ομάδες, από 18 έως 45 ετών, που έχουν μία καλή ιδέα και θέλουν να την μετατρέψουν σε επιχείρηση ή νέοι επιχειρηματίες που χρειάζονται στήριξη για να περάσουν στο επόμενο βήμα, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο bit.ly/orangegrovepatras_call, έως τις 28 Φεβρουαρίου, και να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του.

Για να γίνουν κατανοητά και σαφή όλα τα παραπάνω καθώς και για να μας απαντήσει σε μερικά ακόμα ερωτήματα, ο Γιάννης Κανελλόπουλος, μέλος της ομάδας που το φέρνει στην Πάτρα, φιλοξενήθηκε το πρωί στον "αέρα" του ΣΚΑΪ 89.4 και μας τα εξήγησε όλα.

Ακούστε τι μας είπε...

Πολυμέσα