ΠΑΤΡΑ:Το μουσικοθεατρικό αναλόγιο "Βίοι Αγίων" σήμερα Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου

Ξεχωριστή και υποβλητική αναμένεται η μουσική παράσταση στο πνεύμα και ατμόσφαιρα της Μεγάλης Εβδομάδας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017, μετά τις 21.00 στην Πάτρα.

 

Τίτλος της βραδιάς είναι «Βίοι Αγίων». Πρόκειται όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στο facebook, για ένα εναλλακτικό μουσικό αναλόγιο, μια διαφορετική λειτουργία για τα ανθρώπινα πάθη, με σύλληψη, σύνθεση-διασκευή τραγουδιών και επιλογή κειμένων από τον Πατρινό πιανίστα και συνθέτη Γιώργο Δίπλα.

 

Ποιητικό, ρεαλιστικό και ανθρώπινο αγιοποιεί τον Άνθρωπο που υποφέρει, τον άνθρωπο που βιώνει την απώλεια, την απουσία, το ερωτικό πάθος, τις τύψεις, την μοναξιά, την τρέλα. Πρόκειται για ένα ψηφιδωτό από μικρούς μονόλογους, ποιήματα και τραγούδια. Το αναλόγιο «Βίοι Αγίων» περιέχει το ρεμπέτικο, την παράδοση, τον λυρισμό, σαν ένα ενιαίο ηχητικό καμβά, όπου ο Βιζυηνός, η Γιαννούλα η κουλουρού, μια πόρνη, ένας πρόσφυγας, η γυναίκα ενός ναυτικού, ο Καρυωτάκης, ένας ισοβίτης, η Μαρία Πολυδούρη και άλλοι που εξομολογούνται την αλήθεια τους...

 

Στην ερμηνεία των τραγουδιών η Πατρινή ερμηνεύτρια με την υπέροχη φωνή Δώρα Πετρίδη. Διαβάζει ο ηθοποιός Φάνης Δίπλας. Συμμετέχει η Πατρινή ηθοποιός και καθηγήτρια υποκριτικής Βάσω Σακελλάρη.

 

Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί στο Επίκεντρο+, στην οδό Αγ. Διονυσίου και Νόρμαν.

 

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

 

Πληροφορίες - κρατήσεις 2610 46 10 50.