ΠΑΤΡΑ:Παρουσίαση Βιβλίου για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γεράσιμο Φωκά - Την Τετάρτη 15 Μαρτίου

 

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου και ωρα 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο PATRASPALACE διοργανώνεται εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του κ Διονυσίου Κ Κουγιανού  για τον Μακαριστό Ουρανοθρόνιστο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γεράσιμο Φωκά , πού ως γνωστόν είχε εκλεγεί παμψηφεί από την Ιερά Σύνοδο  ως Μητροπολίτης Κεφαλληνίας αλλά εκοιμήθη  προ της ενθρονισεώς του.

Η Εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Κεφαλλήνων Πάτρας ο Άγιος Γεράσιμος και από τον Σύλλογο Νέων Καλλιτεχνών Πατρών.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η πρόεδρος του Συλλόγου Κεφαλλήνων Πατρών ο Άγιος Γεράσιμοςκ Τζόγια Καππάτου και η πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών κ Έφη Αναλυτή.ΠΑΤΡΑ:Παρουσίαση Βιβλίου για τον Μακαριστό Ουρανοθρόνιστο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γεράσιμο Φωκά - Την Τετάρτη 15 Μαρτίου

Θα μιλήσουν

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης  Χρύσανθος

Ο Φιλόλογος  Φώτης Δημητρόπουλος

Ο Ακαδημαικός και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο CAMBRIDCE Αθανάσιος Φωκάς

Και ο Συγγραφέας Διονύσιος Κ Κουγιανός.

Θα απαγγείλει ποίημα του καθηγητή Αγγειακών Παθήσεων Παναγιώτη Δημακάκου που έχει γράψει για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γεράσιμο Φωκά η κ Σοφία Παπαδοπούλου Βασιλοπούλου μέλος της Θεατρικής Ομάδας Εργαζομένων Πανεπιστημίου Πατρών.

Η Εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον Βυζαντινό  χορό της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών υπό την Διεύθυνση του Γιάννη Κότορου , και θα κλείσει με την Χορωδία Γ Τριάντης υπό την διεύθυνση του Θ Χαλκιόπουλου.

Την εκδήλωση συντονίζει ο Αχιλλέας Πααπδιονυσίου